Jumlah pelawat

Pelawat [+/-]
Hari ini:
Semalam:
Kelmarin:
26
46
39

+7
Minggu ini:
Minggu lepas:
Minggu Kelmarin:
296
330
293

+37
Bulan ini:
Bulan lepas:
Bulan kelmarin:
836
1305
1212

+93
Tahun ini:
Tahun lepas:
9841
42354
-32513

Jumlah Pelawat
Sejak mula (20/5/08)   234 116 

Testimoni

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

 

Sekiranya anda mempunyai pengalaman atau testimoni untuk produk keluaran kami, sila hantarkan kepada kami. Setiap testimoni terpilih akan menerima hadiah istimewa dari pihak kami.

 


 

  Nama
  Email
  Lokasi
  Produk
  Testimoni
     
   
     


 

Testimoni MASAD

 

Saya telah membeli dua botol MADU SAWDA’ di Padang Hiliran untuk isteri saya yang mengidap Penyakit Kencing Manis. Bacaan ketika itu sampai ke tahap 18. Setelah mengamal lebih kurang 2 minggu, saya membawa isteri saya pergi berjumpa doctor. Bacaan ketika itu turun menjadi 10. Isteri saya terus mengamalkan Madu Sawda’, apabila habis 2 botol sekali lagi saya membawa isteri saya berjumpa doctor, tetapi apa yang memeranjatkan saya, isteri saya dan doctor sendiri ialah bacaan pada ketika itu telah turun sehingga 4. Doktor kata ini tidak boleh jadi, terlalu rendah sangat, kena naikkan semula. Apa yang menghairankan saya ialah baru pagi tadi isteri saya minum Madu Sawda’ yang rasanya amat manis, tetapi kenapa ianya turun sampai 4. Itu soalan yang jadi misteri bagi saya, isteri dan doctor. Bagaimanapun apa yang penting pada hari ini, isteri saya telah pun sembuh dari penyakit Kencing Manis yang dihidapinya. Semuanya kuasa dan kehendak Allah SWT. Alhamdulillah.

HASSAN BIN LONG
No. 411, Kg Losong Hj Mamat,
21000 KUALA TERENGGANU
Tel: 09-6229934

 



 “RESDUNG/BUASIR/ASMA”

Saya menghidapi penyakit Athma, Resdung, Buasir. Athma penyakit yang dihidapi sejak kecil lagi. Untuk mengubati athma, berbagai jenis perubatan telah digunakan, bahkan saya telah mendapat rawatan di Hopital Kerajaan. Penyakit Athma masih tidak dapat dipulihkan. Akhirnya saya diperkenalkan dengan produk MADU SAWDA’. Kesannya sungguh mengkagumkan. Setelah seminggu Athma saya berkurangan. Apabila diamalkan berterusan sehingga ke botol yang ke empat, saya dapati diri saya telah pulih dan selesa. Begitu juga dengan penyakit buasir yang dihadapi hingga ,menyebabkan terkeluar sedikit dubur saya. Sementara itu saya juga mengidap RESDONG iaitu hidung sentiasa berhingus terutama diwaktu pagi. Ini sungguh menjijikan tetapi sekarang ianya  telah sembuh sepenuhnya dan tidak lagi ada hingus atau bersin diwaktu pagi dan saya bebas makan apa saja yang selama ini tidak boleh dimakan oleh saya. Saya cukup berterima kasih dengan pengeluar dan pengedar produk MASAD.

AKAMAL AZAM B AHMAD
No. 39, Lorong Dahlia 4,
Taman Dahlia, Jalan Gelong Pepuyu
Jalan Titi Gantung,
32600 Bota Perak

 

 

‘’TEKANAN MENTAL’’


Saya mengamalkan produk MADU SAWDA’ dengan mengikuti peraturannya dan mengamalkan secara istiqomah dan kesannya sungguh-sungguh menakjubkan. Penyakit yang saya deritai telah hilang.Antaranya,PENYAKIT RHEUMATIK. Saya selalu sakit sendi tulang dan lemah-lemah badan, rasa malas, kurang cergas, selalu rasa letih, selalu sakit kepala dan kembung perut.Setiap hari saya mengambil 2-3 kali penadol. Saya rasa nak tidur. PENYAKIT PUAN: Kedatangan haid saya tidak teratur.Saya telah menderitainya selama 10 tahun.Kadang-kadang 4 bulan sekali dan amat membimbangkan saya.TEKANAN MENTAL:Saya selalu menghadapi masalah imsomonia dan gangguan fikiran. Kerja harian saya terganggu dan produktiviti kerja pejabat saya menurun sehingga saya hampir-hampir dibuang kerja. Ini amat menyedihkan saya. Alhamdulillah setelah mengamalkan MADU SAWDA’ saya dapat menjalankan kehidupan saya dengan ceria, aktif dan bersemangat. Saya tidak lagi muram durja dan kerja harian saya terurus dan produktiviti kerja meningkat.Semua orang kagum dengan perubahan saya.Terima kasih kepada MADU SAWDA’.

 
ANI ADZHAR BT HJ MOHD HASHIM
Pejabat Tanah,
36000 Kg. Gajah Perak,
Perak Darul Ridzuan.

 

 

 

MIGRIN / SAKIT KEPALA’’

                                

Saya seorang wanita berusia 54 tahun.Saya pernah menghidapi sakit kepala yang teruk lebih dari 8 tahun. Saya rasakan kepala saya seperti diketuk dengan batu sepanjang masa, rambut saya gugur, kepala saya menjadi botak. Diri saya tidak terurus, fikiran saya bertambah kacau, mata menjadi merah dan terpaksa merangkak untuk bergerak. Puas saya berikhtiar, ke klinik kerajaan, hospital, klinik swasta. Bermacam-macam ubat yang disyorkan oleh doktor. Disamping itu saya juga menggunakan pelbagai jenis ubat-ubatan lain. Banyak wang telah habis, namun penyakit saya tetap tidak berkurangan. Akhirnya suami sendiri meninggalkan saya dengan keadaan saya yang memerlukan tempat untuk bergantung. Pada suatu hari saya telah bertemu dengan Pn. Che Norlia dari Sg Petani, Kedah. Beliau amat bersimpati dengan saya dan menasihati saya agar banyak bersabar sambil beliau mengesyorkan saya supaya berubat dengan MADU SAWDA. Saya tidak lagi teragak-agak untuk mencuba kerana saya amat menaruh harapan untuk sembuh walaupun berdasarkan pengalaman perubatan saya selama ini sentiasa berakhir dengan kekecewaan. Alhamdulillah, dengan mengamalkan 1 camca teh MASAD dicampur dengan 1 gelas air setiap pagi sebelum sarapan, saya sudah rasa perubahannya. Bila habis botol pertama saya rasa semakin sihat dan sakit kepala saya telah sembuh, rambut saya mulai tumbuh dengan sepenuhnya. Saya terus mengamalkannya sehingga sekarang dan kini saya sudah bole melakukan tugas-tugas saya seperti biasa dan bertenaga serta ceria sepanjang masa.

 

CHE MAH BT. DAUD    
NO.31,Lorong 4,      
Taman Mulia ,Bakar Arang ,
Sungai Petani,
Kedah Darul Aman.

 

 

“BARAH PAYUDARA”

 

Pada 21.03.1999, saya telah DISAHKAN oleh DOKTOR ZARINA bahawa saya telah didapati menghidap penyakit BARAH PAYUDARA disebelah kanan. Doktor Zarina yang bertugas di klinik Daerah Butterworth telah membuat surat untuk saya supaya merujuk pada pakar di Hospital Seberang Jaya. Doktor pakar di hospital tersebut telah menetapkan 01.09.1999 adalah tarikh pembedahan saya. Saya berasa amat bimbang dan kebingungan sentiasa menghantui fikiran saya. Akhirnya saya menenmui Pn. Sapiah Saidin yang tinggal berjiran dengan saya. Beliau telah megesyorkan supaya saya mengamalkan MADU SAWDA’. Setelah 3 hari berfikir barulah saya beli MADU SAWDA’. Saya telah mengamalkannya 3 kali sehari selama tiga minggu. Pada tarikh 01.09.1999, saya pun pergi ke Hospital Seberang Jaya untuk diBEDAH. Saya telah diperiksa oleh 2 ORANG DOKTOR PAKAR selama 2 jam. Selepas melalui beberapa pemeriksaan rapi akhirnya, mereka mendapati KETUMBUHAN PADA PAYUDARA SAYA TELAH TIADA (HILANG) dan doktor memberitahu keputusan yang amat menggembirakan dimana PEMBEDAHAN telah DIBATALKAN. Keputusan itu telah mengejutkan banyak pihak. Ramai yang tidak percaya, terutama teman sepejabat, tetapi terpaksa mengakui kenyataan. Sehingga kini, walaupun ketumbuhan telah hilang, namun saya tetap mengamalkan MADU SAWDA’. Akhirnya saya ingin menasihati sesiapa sahaja yang menghidapi penyakit seperti saya  supaya mengamalkan MADU SAWDA’. INSYAALLAH BERJAYA. Terima kasih.

CIK SITI NORAIDAH BT MISKAN
Blok B21-5, Taman Pauh Indah,
Permatang Pauh
13500 Pulau Pinang.

 

 

 

Testimoni MAHER

 

Alhamdullilah! Hasil pengamalan dan pemgamatan saya selama sepuluh tahun: di Negara-negara Arab, Parsi, Pakistan dan Afghanistan, saya dapati MAHER cukup baik. Madu yang digunakan memang madu asli dari Iran dan Arab. Kita dapat mengenali madu itu dari Arab atau tidak adalah melalui kepekatan dan aromanya yang berbeza dengan madu dari Negara-negara lain. Di samping itu herba-herba yang digunakan dalam MAHER itu adalah herba-herba dari Negara Arab, dikenali melalui bentuk, saiz dan rasanya.

Saya telah mencuba sendiri meminum MAHER dan pengalaman inilah yang membuat saya tanpa ragu-ragu mengatakan bahawa MAHER sangat baik untuk tenaga batin orang lelaki. MAHER cukup bagus untuk kesihatan. Saya sangat-sangat yakin sesiapa yang meminum MAHER ia akn kuat macam orang Arab juga, sebab MAHER ramuannya adalah asli dari madu lebah dan herba-herba tanah Arab. Orang Arab, Parsi, Afghanistan dan Pakistan kuat minum madu dan makan herba-herba seperti MAHER sebab itu mereka kuat dan hebat.

 

Hafiz Khailid Ibnu Hafiz Amanullah